Kärringonsdag

Hos Elvy

Så då var jag och hjälpte Elvy flytta runt och tömma bokhyllan! Hon upplever att grejerna kryper in på henne!? Kan kanske vara så att Elvy inte skall gå på så många loppisar 🙂 Nu kommer vi beställa ett bord och sälja av en del av våra grejer, så får jag väl kolla så Elvy inte går runt och handlar in mer bra att ha grejor! Vi tog bort mellanskivorna och en sektion på bokhyllan så det skulle bli lite ljusare tills hon har målat om den.

Sedan ville hon ha fuskmetall på grillen så att hon nu kan fylla den med värmeljus som både ger värme och höjer mysfaktorn? Undrar vad hon och Jimmy skall hitta på? Såg att hon hade doft olja och massa annat konstigt som inte lämpar sig att nämna i bloggen.

Sivan

Här är vandalen Sivan som trodde att kattungen var hennes alldeles egna gosedjur! Nu var kattungen bra tolerant men Sivan åkte på bra med däng efter att ha försökt fluffa upp henne lite väl mycket. Det såg väl värre ut än vad det var. Söta var de att titta på och Sivan var en riktigt go valp som snällt tuggade på sitt ben när hon väl släppt katten.

Sivan

5 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »