Smått o Gott

Klar

Vedboden

Kanon! Fick äntligen kapat upp all brädor och sopat rent ute i vedboden. Antingen om jag tar en lat mans dag i morgon eller bär upp de brädor som ligger utslängda precis utanför. Det ser för bedrövligt ut och jag vill inte att det skall gömmas under snön när det är så mycket spikar i brädorna.

Jag

Har nu kört havregryn i fejan två dagar och blivit lenare. Tänkte inte så mycket på det förrän jag såg bilden på fb där jag står bredvid bilen. Jag ser ju riktigt ren ut eller slät hur man nu vill uttrycka sig. Upplever inte att det är någon peeling effekt men huden är så mycket mjukare och jämnare i färgen.

Eros

Eros godkände de nya filtarna och kuddarna i soffan och har mulat runt bra där idag. Han älskar att ligga bland kuddar.

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »