jobb

Lucia

Förberedelser

Idag när jag skulle städa ett församlingshem så letade vi efter vaktmästaren. Han befann sig i kyrkan och hade släppt in ungdomarna som gjorde sig klara för sitt Lucia uppträdande. Kunde bara inte låta bli att ta kort i förbi farten medan vi rusade efter vaktmästaren. Ungdomarna var så charmiga där de försökte hålla sig stilla och tysta. De förde bra oväsen och jag tror inte en enda stod där de skulle. Gillar bilder där de blir lite rörigt och tjejen längs fram ser ut som en liten madonna!

fönstret

Jag hade tänkt pyssla färdigt men fotopappret har tagit slut så det får vänta tills i morgon. Kan lika gärna ta en slappe dag till. Tobias varmvatten har frusit och fast vi har satt upp fläktar så har det inte släppt. Så idag ville han att vi skulle hjälpa honom att få igång vedspisen! ( Äntligen! Och han blev lika förtjust i sin som vi är i våran ) Nu såg vi att hela ena sidan av gjutjärnet var borta och det har spruckit mellan ringarna så att lämna in den för renovering blir nog dyrare än att byta ut den.

fönstret

Vi lämnade in våran för renovering i Greggered och han säljer ny renoverade så vi skall åka dit och kolla om han har några inne. Men det är ju kanon om Tobias börjar se fördelarna med att elda. Han ville också passa på att köpa in en kamin i vardagsrummet som det är nu så är öppna spisen fel gjord och det ryker in om man eldar. Men vi har börjat så smått att isolera där rören går och går igenom övervåningen så att det inte skall frysa så fort det blir kallt. Sedan vill vi ha en kärringonsdag och kolla på film hos Tobias. Då vill vi sitta flådigt och inte i hans säng! Så han får snabba sig med att göra klar övervåningen. hysteriska kärringar som vill se film och ha popcorns krig är inte att leka med.

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »