Självporträtt 1913....

27) In the Shower

Varmvattens beredan

Fn! Just nu har vi en sprillans ny varmvattens beredare som inte fungerar. När elektrikern skulle koppla in den såg han att det fattades delar? Den är ju köpt på Bauhaus och inte Ikea så alla delar skulle suttit på plats. få se nu hur lång tid detta tar. Bauhaus skickade oss att ringa tillverkarna så vi kunde prata med dem. Strålande service Bauhaus! Jag är mega impad! Enda för delen är att nu har Micael en fungerande dusch om än provisorisk.

Micael hade beställt en dusch karbin med lampor i, så vi har inte satt någon lampa i dusch hörnet. Annars hade han lika gärna kunnat ha  det som vi har gjort nu. Men gott var det att få inviga den. Så i är måste vi ta tag i vårat skämmiga badrum.

27) In the Shower

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »