Självporträtt 1913....

224) with a stack of books

224) with a stack of books

Jag skall strax upp och fodra, är lite sen efter att ha gått igenom böckerna jag fick av Alex. Gubben lär ju bli själar lycklig igen för här var mängder av böcker som han gillar. Jag tänker börja med att läsa Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Har hört så himla mycket gott om den. Sedan Svinlängan! Tina berättade om den boken när vi var ute och flängde på jobb rundan. Så nu har jag att läsa ett bra tag framöver. Gubben lär väl ta en hel del med till bion och jag tänker ta dessa två till ett konditori i Kungsbacka där man kan lämna in lite böcker.

224) with a stack of books

Jag och Rosa har ätit sallad där flera gånger och nu sist som syrran var nere så tog jag med henne dit eftersom hon älskar att gå på caffeér och hon tyckte det var toppen att kunna läsa en bok där i lugn och ro.

2 Comments

  • Jane Melander

    Vilket bibliotek du har! Jag har drömt om min tyska skolbok, som jag ville skicka till dig. Men hittar den ej! Ja åldern är ju skrattretande, när man fyllt 60 i dagarna. Men det är nog för att jag har ätit så mycket kortison, rund i kinderna bl a.

Leave a Reply

Översätt sidan »