Självporträtt 1913....

151) Playing in the snow

151) Playing in the snow

Phuu! Vilken kämpig dag! Har fått lite skallebank men det är antingen att jag var uppe extra tidigt eller väderomslag på gång. Den är inte så kraftig och det är kanon. Kom att tänka på att jag har huvudverk lite då och då men sluppit migränen. Det mesta försvann när jag bytte tandläkare och han slipade ner en hörntand. Jag biter ihop i sömnen och om jag är stressad. Han kunde inte fatta att ingen slipat ner den tidigare. Efter promenaden så tänkte jag borsta av Shakira. Hon har aldrig fällt så mycket som nu! Och normalt så brukar hon inte gilla att bli borstad.

151) Playing in the snow

Men idag njut hon för fullt och sedan blev det full rulle på henne. Peppar peppar! Hon är super pigg, även om jag ser att hon som jag väljer att hoppa från där muren är lite lägre. Jag tycker fortfarande att hon är extremt spänstig för att vara den rasen och att hon är ganska stor. Men hon är nog den roligaste hunden jag haft när det gäller till att leka. Chasy var smidig med att hon hade fullt upp med att reka av markerna varje dag och inte var så förtjust i att promenera. Hon var speciallist med att roa sig själv. Shakira vill gärna vara en i hasorna hela tiden och det är ju både charmig och jobbigt.

Micaels kokhus

Leave a Reply

Översätt sidan »