Självporträtt 1913....

356) Using sign language

Amor

Det har varit en bra dag idag så det är inte den jag visar finger åt utan folk som har gjort mig attans så besvikna. Ibland begriper jag bara inte hur de tänker, hur de sårar och bara går vidare med ett fånigt uttryck som ” Vadå? ” Nähupp! det är bara att släppa det och gå vidare så får väl taggen läka ut. Är fortfarande illröd i ena ögat så jag vill inte ta kort framifrån, ser för jäkligt ut! Hoppas det mesta försvinner i helgen. Blir det så här igen inom snar framtid beställer jag tid till ögonläkaren direkt. Ingen idé att sitta på akuten och de sedan säger att det är sånt som kan hända!?

356) Using sign language

Det har ju kommit ganska tätt nu. Skall strax gotta ner mig som Amor. Han är så himla söt när han ligger i soffan. Måste erkänna att det sticker till av avsaknaden av Eros som alltid låg där och gosade. Tyckte vi hade fått ett perfekt litet kattgäng som fungerade fint ihop. Nu är man så himla rädd att det skall hända Pepper och Amor något. Men man kan ju inte låsa in dem, de måste ju få ha sitt liv.

Amor

3 Comments

 • Anna "PJAK"

  Så gott han har gosat ner sig.

  Springer du förbi din optiker tycker jag att du kan gå in och fråga. Jag fick droppar som hjälper riktigt bra. Man riktigt känner hur ögat njuter av det…..

 • Carro

  Tråkigt att läsa att folk inte uppför sig mot dig. Hoppas att du kan skaka av dig det fort. Kolla upp ögat hos en riktig ögonspecialist så det inte är något tok

 • Pysselfarmor

  En så spännande fotoutmaning du är med i och vilka fantastiska bilder du tar till den….ja du har alltid fantastiska bilder.

  men du – gå genast till en ögonspecialist/ögonläkare du måste det! Det där är inte att “leka med” säger jag som varit gift med en optiker! Du kan också börja med att gå till en optiker för i regel har de kontakter med ögonläkare som de kan rekommendera.

Leave a Reply

Översätt sidan »