Självporträtt 1913....

195) With a loved one

195) With a loved one

Har precis kommit hem och gubben skall till jobbet. Han hade varit och handlat ostbågar som såg ut som hjärtan. Kom att tänka på att ett tema skulle vara med en ” loved one” Så det var ju snabbt och smidigt avklarat. Blev lite kall idag när jag jobbade så det känns som man är på väg att bli sjuk. Tror att lite hjärnceller hade frusit med! Lämnade ifrån mig nycklarna på det stället jag städat ( trodde jag ) och blev så super irriterad när bilen inte ville starta utan det kom upp på panelen att jag skulle hålla fram nycklarna!

Slet upp nycklarna ur fickan irriterad som fn och ser att jag sitter med jobbnycklarna 🙁 Huuu! Det var bara att rusa in och hämta bilnycklarna. Snacka om hjärnsläpp. Skall bädda ner mig med en film, glögg och ostbågar.

195) With a loved one

One Comment

  • Lotta

    Fina ni är <3
    Hoppas du slipper bli sjuk men för säkerthets skull så skickar jag här en stor Krya på dig KRAM!
    Kan inte låta bli att le åt de du skriver om nycklarna 🙂 men jag menar inget illa.
    Kramar!

Leave a Reply

Översätt sidan »