Självporträtt 1913....

137) jeans lee vice

137) jeans lee vice

Jahupp! De flesta känner väl igen den här varianten när man skulle kränga på sig brallorna i tonåren! Jag fattar inte hur man överhuvudtaget kunde sitta? Eller! När jag tänker efter så låg man väl halvvägs på stolen! Behöver jag stå still i ett par timmar så är dessa jeansen perfekta. Man står som ett stolpskott, rak som en fura, böja sig? Glöm det! Hade de här jeansen för ett par år sedan och då var det inga problem att komma i dem. Gick upp en hiskeligt massa när jag slutade röka, även om jag gått ned en del igen så kommer jag inte går ner så att byxorna sitter perfekt. Har äntligen normalvikt, sen är det väl lite sladdrigt här och där men det får allt vara som det är.

137) jeans lee vice

När jag vägde som mest fick jag upp jeansen halvvägs på benen sen var det kört. Hade väl inte tänkt att banta ner kilona, men jag fick så mycket kramp i vaderna på grund att jag gick annorlunda. Då vägde jag 60 nu ligger jag på 52 kilo ett kilo över normalvikten för min längd.

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »