Självporträtt 1913....

314) Rasps the hoof

314) Rasps the hoof

Detta är ett tema som jag hoppar över 314) “clean the house thursday” [drink alcohol, sing, and clean your house!]  Så här gör jag ett eget. Visst händer det att jag dricker men det är så sällan och det passar mig alldeles utmärkt. Skall försöka göra temat ” riktigt full ” Men endast om jag skall festa eller av någon annan anledning skall dricka. Passade på att ta raspa hovarna istället när det är tråkväder för hästarna och de ändå bara stod och glodde.

314) Rasps the hoof

Försökte utan grimma, men Bellman försökte smita hela tiden. Han tyckte jag sabbade flödet på hö intaget och det gäller ju att vräka i sig mesta möjliga så att inte polarn får något. Så fort jag satte på dem grimmorna så visste han att det var kört. Han vet att jag hämtar tillbaka honom i timmar om det behövs och då lär han ju missa mängder av hö. Så han stod så himla fint och lugnt, dessutom märkte han att han kom åt höt i alla fall och då fans det ju ingen vits att röra på sig i onödan.

One Comment

  • Anna/PJAK

    Fast riktigt full kan ju betyda att du är riktigt full av skratt, bus, retsamhet. Eller varför inte riktigt full med saker på dig. Du vet man kan alltid tolka bibeln som dj****en 😉

Leave a Reply

Översätt sidan »