Självporträtt 1913....

21) Silhouette

21) Silhouette

Jisses!! Är stenhårt emot att ta bort vad man tycker är defekt på kroppen! Tills jag såg min dubbelhaka! Sååå Här är en ( Icke manipulerad bild  .)  Hmm! ) Silhouette bilder var betydligt svårare än jag trodde att fota. Då man inte vill ha dem så dyker det minsann upp och man gruffar över det. Jag fick joxa bra med ljuset för att få till hyfsat, skall ta och prova lite olika varianter på sätt som man kan fota på. vill kunna ha vissa detaljer kvar men ändå väldigt svart. Då van jag bud på en av sadlarna till Bellman och den blev billigare om jag tog en svart. Har lagt bud på en till men det är fel storlek och lagt bud ligger 🙁 Få se om jag kan få säljaren att ändra storleken så spelar färgen ingen roll.

21) Silhouette

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »