Självporträtt 1913....

167) Compact living

167) Compact living

Jag har världens minsta badrum! Fult skämmigt men ändå fullt fungerande. Nu satte vi in en gigantisk tvättmaskin som klarar 12 kilo och tar upp enorm plats, men jag behöver tvätta häst täckena och även våra täcken utan att behöva pressa in tvätten eller tvätta en sak i taget. Efter hästsakerna är det ju bara att göra rent och köra en spolning av maskinen så är den fräsch igen. Det är den bästa investeringen vi har gjort i alla fall. Vi var tvungna att plocka ner dörrkarmen för att få in maskinen och är man riktigt slö kan man ju plocka ur tvätten medan man gör annat…

Men Peppar ta i trä! I år skall vi försöka hinna med att totalrenovera och bygga ut en liten bit. Ser fram emot det då mitt badrum är det mest skämmiga i hela huset. På toppen av det så tog det år innan toalettstolen satt fast i golvet, fick be alla gäster att sitta försiktigt  🙁  Nu är den lös igen men blir förhoppningsvis ordentligt fast satt i år.

Renoverings behov

Leave a Reply

Översätt sidan »