Självporträtt 1913....

154) Antique photo

154) Antique photo

Hmm! Det sägs att åren är på väg? -10 kallar jag inte vår. I natt lät jag hästarna gå på lösdrift så jag kunde sova längre på morgonen. Hästarna blir lite rastlösa om jag kommer ett par timmar sent och det blir mycket att soppa rent när de traskar mellan boxarna. Nu hade de mestadels varit ute och var hungriga men avslappnade när jag kom. Min inbyggda klocka är ju runt 4 så jag somnade om och vaknade femtioelva gånger, men gick inte upp förrän halv sju. Tror jag kommer att köra detta varje helg så att jag kan ligger kvar. Det har känns som jag bara går på halvfart det sista och känner mig kom så seg.

Längtar tills Lisebergs trädgårdsdagar som kommer 3-5 maj. Ja! Hästmässan kommer ju 23 april och den har jag hoppat över i ett par år. Dags att ta en sväng och se om man kan hitta lite nya paddar, behöver även ett par nya byxor.

154) Antique photo

Leave a Reply

Översätt sidan »