Självporträtt 1913....

133) light in the face

133) light in the face

Äntligen tittar solen fram! Det är fortfarande kallt men står man mitt i solen så känns det som våren är på väg. Röjde undan lite här inne innan jag tog Shakira på en sväng. Byggnaden som skall bli en  ceremoni lokal?  blir bara högre och högre och hur de nu skall få den att smälta in i naturen skall bli spännande att se. Den ligger precis i början på kulturstigen och jag kan ge mig attan på att det kommer någon kärring sedan och klagar på att mina hästar stör de vilande. Sen att de vilande är stendöda är ju en annan femma.

Nya kyrkogården

Annars har det varit lite gott att den stora kranen har lyst upp min hage lite som ligger åt det hållet. Det har ju bara varit tät skog och nu börjar byggnaderna krypa på gården ganska markant. Skall bli spännande när det flyttar in grannar vid den lilla hagen. Eller inte! beror på om de gillar hästarna som nyfiket följer varje steg de tar.

2 Comments

  • Jane Melander

    Vad härligt med solen! Det är fler som säger att vi ska kontakta “De Okända”. Min svärfar är med på Efterlyst på film angående förhöret runt Palmemordet, om du vill se hur kan ser ut, som du har brevväxlat med några ggr.

  • Karlavagnen

    Hade varit mysigt med hästar runt knuten! Då kunde man ju mata dem med morötter och prata lite med dem. Men det skulle inte förvåna mig om folk stör sig. Trots att hästarna är där först. Ceremonilokal och döda personer? Vad pågår i era knutar egentligen? Är det lagringslokal för folk som inte överlevde IKEAbesöket eller?

Leave a Reply

Översätt sidan »