Självporträtt 1913....

89) Create a new skirt

89) Create a new skirt

Kände mig lite rastlös efter jobbet idag så jag frågade Elvy om vi skulle ta en sväng till RK. Jag behövde egentligen ett par nya byxor men fastnade för jeans kjolen. Nu avskyr jag när kjolen är för kort så vi kom på att dela tunikan jag köpte för en 10 och sätta den volangen längst ner på kjolen. Så här hjälper Elvy mig att måtta hur lång ner volangen skall vara. Den skall vara lite kortare än vad den är på bilden. Tunikan var så himla söt men jag passade inte riktigt i den som den var och jag hade antingen gått tillbaka med den eller klippt itu den i alla fall. Där är väl fördelen när det inte kostar så mycket.

89) Create a new skirt

Jag hittade ett par vita byxor som var öppna längs sidan, men de satt para så mycket bättre på Elvy som är längre och har smalare ben. Skit!! De var verkligen snygga 🙁  Sedan hittade hon en klänning som hon var mega osäker på, som tur var köpte hon den och egentligen borde jag visa skillnaden på Elvy i jeans och när hon får något som hon bär upp. Jag tog mängder av kort på henne så hon skulle få se skillnaden och det är ju bara att prova olika kläders kombinationer och fota. Normalt sett gillar Elvy inte denna färgen men hon har märkt att jag blivit modigare i klädval och vad jag slänger på mig. Så det är väl dags att gå ur komfort zonen när det gäller kläder.

Elvy

Perfekt att gå på loppis och testa lite nya stilar. Jag la ut 150 kr idag och fick en tunika, jeans kjol, bälte, halsband och två armband. Pluss en trevlig stund med Elvy.

Elvy

Leave a Reply

Översätt sidan »