Självporträtt 1913....

146) Using your computer

146) Using your computer

När jag kom hem möttes jag av gubbar som sågade ner grenar i hagen. Hästarna följde givetvis allt med stort intresse. Bellman försökte fösa fram Beethoven så att han skulle gå närmare killen som stod och sågade, men Beethoven vek åt sidan och hade ingen större lust att hälsa på någon skummis i hagen. Men det knepiga är att halva Micaels el i huset försvann i går och jag har ingen el i hobbyrummet! Det verkar vara faser som är urkopplade men vi har inte riktigt hittat var. Det blir nog att ringa elektrikern så han får kolla om problemet är hos oss eller i någon el stolpe på utsidan.

Halsband

Köpte det här halsbandet på RK i går. Men detta kommer jag att använda som det är, annars brukar jag köpa in för att använda delarna. Tror jag avslutar inlägget här. Läste att en dött på min gamla arbetsplats, fick en rejäl chock när jag hörde vem det var………fan vad livet suger ibland.

One Comment

  • Anna/PJAK

    Attans så tjusigt halsband! Tröttnar du på det så köper jag det! Betalar lätt det dubbla för det mot vad du gav totalt på RK. Och bangar inte för lite till……

Leave a Reply

Översätt sidan »