Självporträtt 1913....

51) Polish up

51) Polish up

Hua! Idag blev det lite kämpigt med tiden, hade tid hos tandläkaren klockan två så jag han inte riktigt färdigt. Så skit trist att ha det lilla kvar i morgon. Det är mängder av folk som är sjuka så man är lite överallt nu igen. Har gått lite på halvfart och känt mig lite sådär små flummig. När jag letade efter Tina så satt hon fast i hissen, fy tusan där blev hon ståendes tills de borrade upp låset. Sedan när jag skulle sparka iväg en snus, så träffade jag min egen fot så kraftigt att jag höll på att lägga krokben på mig själv. Det är ju inte förste gången jag har gjort en sådan grej.

Det känns faktiskt som det gått troll i hela dagen, hinner inte mer än putsa färdigt sadeln förrän tjejen som skulle ha den hade ångrat sig för att hunden blivit akut sjuk och behövde uppsöka veterinären. Fast jag hade nada hål och allt såg okey ut, alltid något. Får hoppas på en bättre morgondag.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »