Blandade Teman,  Självporträtt 1913....

28) Fave quote

28) Fave quote

Hmm! Göra tema på en av mina favorit citat var lite bökigare än jag tänkt mig. Dels är jag fortfarande inte helt på G och sedan så gillar jag knepiga citat. Skall man göra bilder till dem behöver man betydligt mera tid och inspiration. Tog en enkel av Alfred Tennyson som jag gillar skarpt. Det mest irriterande citatet jag vet är ” Carpe Diem ” och det för att så många kör den på sina bloggar och mamma körde den jämt och ständigt. Det är egentligen ett kanon citat, den är bara så sönder tjatad.

Hittade massa roliga citat och Albert Einstein är klart min stora favo, men så fyller han ju år på samma dag som mig och är dessutom Tysk sedan tycker jag han var en riktig flumm nisse men det är min personliga åsikt 🙂

Förnuftet är en tjänare, intuitionen är en gåva. Vi har gjort tjänaren till mästare, och glömt gåvan. ~ Albert Einstein

Leave a Reply

Översätt sidan »