Självporträtt 1913....

77) Profile shot

77) Profile shot

Tvi vale! jag har gått och nyst hela dagen och städat med ljusets hastighet för att hålla mig varm så i morgon blir det att ta på sig långisar. Nästan så det var tur att jag blev arbetslös så jag hann att såga upp det mesta av skrotbrädorna i ladan. Vi har fortfarande en del färdig sågad ved kvar men nu börjar det tryta i staplarna. Jag hoppas verkligen det räcker resten av vintern, för någon vår lär vi ju få se i stjärnorna efter. När jag stod och frös som mest i morse så kom en av jobbarna som håller rent på utsidan av byggnaden förbi och ropade ( God morgon Tjejen! ) Han såg så lycklig ut att jag blev riktigt varm inombords.

77) Profile shot

Så visst smittar ett glatt humör av sig alltid, fast man damp snart ner i verkligheten när nötterna öppnade och släppte i mig så jag kunde börja jobba. Shit! Vad jag tycker stället suger energi. Ja ja man kan ju inte gilla alla ställen. Hmm! Gubben brukar påpeka att jag har en tendens att se ut som ättika och ibland är det som förgjort att få till ett leende på bilderna. Jag fick till ett par kanon bilder där det ser ut som jag skall spy vilken sekund som helst, grimasen är totalt klockren, så de bilderna sparar jag. Vem vet när man behöver spy bilder. Annars har jag blivit stenhård att slänga i stort sett alla bilder utan de som jag använder. Brukar ta upp till 100 och sparar kanske 2-3.

Leave a Reply

Översätt sidan »