Självporträtt 1913....

112) In an elevator

Påskpynt

Förkylningen börjar bli bättre och jag har tagit antiinflammatoriska halstabletter och de var riktigt bra. Fast jag vet inte riktigt om jag tog de för tätt för halsen blev bedövad som om man varit hos tandläkaren, skit läbbigt! Gick fint att jobba och kände mig inte så seg. När jag kom hem och skulle fota påskpyntet höll jag på att få en chock! Amor hade verkligen levt rövaren därinne och vält ner en hel del. Hmm! Får städa där i morgon.

112) In an elevator

Sedan börjar det bli jobbigt att ta bilder när min duk är så kort, trodde den skulle räcka till men den gör inte det. Skall se om jag får tag på en som är 2 meter. Det blir så fult när duken tar slut och man får förlänga det i photoshop. Jag får inte till skarvarna så bra och har lagt på textures så det inte skall bli så påtagligt. Självklart kom lilla modellen upp och skulle vara med. Undrar om inte han älskar det rummet lika mycket som jag gör. Fast jag bör nog ha det stängt om nätterna.

Amor

2 Comments

  • Lotta

    Skönt att du mår bättre men det där att halsen blev som bedövad lät inte roligt, förstår att det var obehagligt.
    Fina bilder allihop, men den med Amor föll jag lite extra för 😉
    Glad Påsk!
    Kram!

Leave a Reply

Översätt sidan »