Självporträtt 1913....

182) In your pyjamas

Amor

Hmmm! Där ligger han i fin soffan och vräker sig! Han skall bara veta att det blir kastrering och rakning av tovor nästa vecka. Har tagit en go varm dusch och hoppat i mys stassen så nu är det bara att köra igång och göra en rejäl stor städning. Det är väl egentligen inte hela världen att han håller på med blommorna om han bara hade gett tusan i att smaka på allt. Han gick ju hårt åt mitt gamla julprydnader i julas och nu har han knaprat på dekorations svampar och fjädrar.

182) In your pyjamas

Men han växer väl snart i från det där så man skall väl inte klaga. Sedan är det ganska mysigt att han vill vara med så lite svinn får man väl räkna med. På Maxi hade de rea på band och stämplar så det passade jag på att köpa in lite fler av. På hemvägen hoppade jag in på H&M där jag köpte pyjamasen på bilden, fast jag kommer att ha det som softa runt kläder. Men så mycket fint de hade fått in, fick skynda mig ut för att inte bli fast bland kläderna. Nej nu skall jag fortsätta att städa!

Pyssel

One Comment

  • Jane Melander

    mmm där ser katten ut att ha det bra! Mysig pyjamas! Hörde just på TV att Caroline af Ugglas ska vara med i Bingolotto! Vi fick varsin lott av min svärfar idag! Vilken träff!

Leave a Reply

Översätt sidan »