Självporträtt 1913....

65) To the vet

65) To the vet

Nu var lill fisen kastrerad, chippad, vaccinerad och tovfri. Vi åkte till  Johan i KullavikSom jag tycker är den klart bästa veterinären, kan han så ställer han upp i princip när som helst om det har hänt något drastiskt. Vi blev lite oroliga när Amor hade tagit sig in bakom skorstenen, vi har bara skärmat av med tjock frigolit men det står möbler framför så vi fattar inte hur han kunde ha koll på att det var tomt där bakom. Det går inte att få ut honom någon annan väg och i gamla hus är det mycket sidoväggar och jox.

65) To the vet

Nu kom han fram ploppandes bakom frigoliten så fort vi ropade och det kändes bedrövligt att behöva trycka in honom i en kattväska. Men så fort han kom ut så var han på kel humör och nyfiken så han hann aldrig märka när han fick sprutan. Johan passade på när vi gosade med honom. Nu tog vi med oss honom hem på direkten så att vi kunde klippa det som Johan inte tog med maskinen. Ca 3 timmar trodde Johan vi skulle ha på oss att borsta igenom honom och kolla så han inte ha små sår och eller något annat skumt.

65) To the vet

Nu ligger Amor under en filt på gubbens mage. Han börjar kvickna till och har spytt och raglat runt, så det är bättre att han får kvickna till mera under filten.

3 Comments

  • Jane Melander

    Så duktig och kelig Amor är! Hur mycket kostar det att kastrera katter hos er? Hos oss tar de minst 1.250:-. Men det är ju onödigt egentligen, de jamar lika mycket i mars och vi har bara haft innerkatter, förutom hanarna vi hade först. Då hade vi ju landställe och då sprang de lösa där. Men de var 8-10 kg:s katter, så den som vägde mest gick bara halva backen ner, för han var så förståndig att han orkade hela backen upp! Vi bodde på ett berg. Men vi måste ha två burar som skulle rymma två katter var. Men de måste vi avliva, annars skulle inte barnläkaren skriva ut något mer pencelin till Jennifer. Men hon hade ju just börjat på dagis och hade dåligt immunförsvar och fortsatte att vara dålig! 🙁

Leave a Reply

Översätt sidan »