Självporträtt 1913....

82) Still cold, spring is delayed

82) Still cold, spring is delayed

Tänkte jag skulle göra i ordning planteringsskyddet men tror jag avvaktar ett bra tag med det. Älskar att sitta just där men det är också den kallaste platsen och därför bättre att ta uteplatsen först i år. Sedan är det nog dags att skrota den gamla bordet, benen ramlar av hela tiden och den är bra ranglig. Sedan sitter lådorna så hårt att varje gång man drar ut dem ramlar ett ben av på bordet. Rosa ville låna hästtransporten till tippen så det kanske är lika bra att bordet åker med. Har ju mitt fyndbord jag kan ha i stället.

82) Still cold, spring is delayed

Jag är en fryslort i kubik men det såg så varmt och gott ut! Det var det inte! Mössa åkte på, jacka på och även mina termo brallor. Men fejan stramar lite så jag fick nog lite sol där i alla fall. Så jag kommer att ta uteplatsen först i år och börjar i morgon om det är fint väder. Solen ligger kvar längst där och jag kan lika gärna surfa där som inne.

Uteplatsen

One Comment

  • Jane Melander

    Ser ut som en mysig uteplats! Du har väl kommit ihåg att gratta Michael idag, måndag? Såg att du hade försökt att “ringa mig” på chatten, vad menas med det?

Leave a Reply

Översätt sidan »