Trädgården

Grymt härligt väder!

Amor

Äntligen har det blivit vår och när Alex och jag var ute med hästarna så såg jag mängder av tussilagos. I helgen har jag rensat rent uteplatsen och gubben satte upp hängstolarna. Nu är det bara gardinerna runt som skall upp. Funderar på att först ha myggnät och utanför lite kraftigare tyg, kan vara smidigt om det blir sur väder denna sommar med. Det är fortfarande frost på natten och Beethoven frös i morse så han får ha regntäcket ett tag till i alla fall på natten. Gott att han så snabbt kom i rätt temperatur när han fick termotäcket på sig.

Bellman

Amor har blivit lika förtjust i hängmattan som jag är och kommer som ett skott när han ser att jag skall lägga mig i den. Han har gjort tappra försök att komma upp när ingen ligger i den, men då blir det ju så smal och rangligt att han inte hinner gona ner sig innan han ramlar av. Så idag har vi legat par timmar och bara lyssnat på musik. Så lite färg har jag allt fått.

uteplatsen

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »