jobb

Att pynta eller inte pynta!

trappuppgång

Tuff dag idag men jag känner mig nöjd. Fast idag har jag varit på ett ställe som nog slår rekord när det gäller att pynta svalar! Det var i stort sett mattor vid varje dörr och en del som bodde högst upp hade möblerat och satt upp tavlor. Längst ner så var det blommor i mängder och änglar, stenar, pelare och gud vet vad? Vackert att se på tills man skulle flytta alla krukor för att komma åt att tvätta rutorna.

trappuppgång

Detta var bara ett extra städ men hon som normalt städar där har gott om tid och trivs nog riktigt bra. Det var rena och fräscha trappuppgångar även om det var ett gammalt hus. Det syns väldigt tydligt om folk trivs i sina områden. Fortsatte att röja rent så vi får fram parkeringen här igen. Garaget är fullt med skräp igen och jag måste få gubben till att köra iväg det innan det blir för mycket. Börjar bli lite trött på att rensa rent där igen.

5 Comments

 • Lotta

  Men gu vad mycket saker, inte en tanke där på er stackare som ska städa.
  Men visst är det fint om man nu bara behöver titta på sakerna och slippa städa.
  Kramar!

 • Gullvi

  Smaken liksom baken … etc.
  Håller också på så smått med att sortera bort saker som inte fungerar hemma hos mig längre. Önskar att jag bara kunde ställa det utanför dörren och det försvann av sig själlvt.

Leave a Reply

Översätt sidan »