365 Foto 2014

Kork (4 av 141 )

Kork (4 av 141 )

Jag har hoppat på en bild om dagen på fb som Lotta tipsade mig om och där var Kork dagens tema. Såg att även 365 foto 2014 hade kork så då passade jag på att ta olika bilder på kork. Egentligen ville jag visa vilken söt tomte jag fick utav en av hyresgästerna. Hon hade gjort tomtar av champagne korkar och ville jag skulle ha en nu när jag städade så fint 🙂 Fick inte till bilderna så bra på den men jag lovar att den är vråååål söt.

Översta bilden är halva korken som ramlat ner i flaskan, jag får inte upp den och det ser inte speciellt aptitligt ut så flaskan blir bara ståendes………men nu åker den ut.

Kork ‪#‎enbildomdagen2014‬

Här är bilden som jag la ut på fb.  Jag satt och letade jobb när jag såg en så korkad annons. Började skriva men hann att hejda mig, det finns tillräckligt med galla på fb utan att jag också behöver spä på. Men blir så jäkla irriterad när de vill ha glada, rutinerade, sociala personer med god fysik och egen bil! Hmmm! Efter åren om går är man inte så glad längre när värken sätter till och folk kräver att man skall göra både det ena och det andra. Den enorma lönen som en städerska får reduceras ju en del av slitage på bilen, bensin och nu tull avgifter. Är som sagt lite grinig idag så det är bättre att bar koncentrera sig på allt pyssel man kan göra med korkarna

Kork (4 av 141 )

One Comment

  • Gullvi

    Resultatet av den egna kreativiteten hjälper när det runtomkring lämnar en hel del att önska. Hoppas du får bättre framöver.

Leave a Reply

Översätt sidan »