365 Foto 2014

Infart ( 6 av 112 )

Det här är infarten till den nya religionsneutrala begravningsplatsen i Kållered. Ceremonibyggnaden som jag tycker ser ut som en gigantisk Oboy burk kommer än så länge ( enligt mig ) bara till sin rätt på kvällen då den är upplyst. Men jag ser med spänning fram emot när det är helt klart runt omkring och byggnaden har ett par år på nacken. Jag tycker lyktstolparna ser rätt läckra ut och det är bra många mer stolpar än som kom med på bilden. Glömde byta objektiv, så det är fotat med makro.

Det ser rofullt ut från vägen och det lyser upp en stor del av platsen. Betydligt mysigare att titta på än beckmörker. Så till våren tänker jag röja bort lite träd åt det hållet och snygga till längs vår mur. När man går längs med kyrkan så ser man upp mot vår gård och det är bra ruffigt på tomten nu igen efter diverse stormar. Ibland känns det som man aldrig kommer någon vart.

Så röja väck och öppna upp är nog den bästa lösningen.  Plantera lite fina buskar och blommor så blir det nog kanon

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »