365 Foto 2014

Renovering ( 12 av 241 )

Renovering ( 12 av 241 )

Tobias satte in en kamin för ett tag sedan eftersom det aldrig varit riktigt drag i skorstenen och sotarna menade på att detta då var bästa alternativet.  Sedan gick en gammal balk genom skorstenen och så länge den satt där fick han eldningsförbud. Nu är balken borttagen och när de då besiktigade kaminen så visade de sig att de som byggde den öppna spisen kopplat in den på samma pipa som vedspisen, därav bak suget. Vi tyckte så himla synd om honom. 2 vattenläckor, fel montering och problem med bilen. Snacka om att plånboken är mega platt.

Renovering ( 12 av 241 )

Men idag börjar de med ombyggnad där vedspisen har varit. Den gamla spisen blir för dyr att renovera och Tobias har ju annan smak än oss. Nu har han ju bott där ett tag och då är det upp till honom om han vill ändra om allt. Så nu kommer han att få en smal kamin i köket som ska ge bra värme och han får mer plats att laga mat på vid spisen. Då kommer allt vara totalrenoverat och ordenligt genomgånget, så det inte blir eldningsförbud igen. Skall bli spännande att se hur det blir, de trodde att de skulle bli klara reda till fredagen men nu kom vissa grejer en dag senare så vi får se om de klarar det.

Renovering ( 12 av 241 )

Jaha! Och vem hittade jag sovandes i soffan. Blev lite orolig när Amor inte dök upp när jag kom hem. Förmodligen har han hållit sig framme när arbetarna kom, han älskar att vara i vägen och snoka runt när nått skall göras. Självklart så rullar man sig ju i betongputs innan man går hem till matte! Måste raka klart honom för han är just nu bara en vandrande tov kaka, det är bara svansen som är tovfri.

2 Comments

 • PixelCat

  PixelCat (admin) som surfar runt och testar kommentarsfunktioner här och där. Hittade till min glädje en katt på bilderna. 🙂
  Hos dig klarar man sig utan att vara inloggad på något konto – tack för det – men den här ord/sifferverifieringen är lite trälig… Den kan kanske innebära att du får mindre feedback, men du väljer naturligtvis själv hur du vill lägga upp din blogg.
  /PixelCat

 • Gullvi

  Det är verkligen surt när någon säger sig göra något som de inte gör. Får väl hoppas att personen får magknip.
  Vad jag saknar att ha katt.

Leave a Reply

Översätt sidan »