365 Foto 2014

18. Port, tema nr 225

18. Port, tema nr 225

Det var så härligt fridfullt i morse och jag gick upp i god tid, inte hysteriskt sent som i går. Det blev gubben som fick fodra medans jag for runt som en tromb för att bli klar i tid. Usch! För sådana morgnar. Skumt! Trodde aldrig jag skulle gilla kyrkogården och att de röjt upp så. Men jag gillar alla lampor och trappan upp till kyrkan ser så inbjudande ut mellan träden. Nu när det är så mörkt ute är det bara trivsamt med alla lampor och jag tycker det är fint när de lämnar kvar belysningen i trädgårdarna efter jul. Ljusen piggar upp lite i alla fall

Vid loftet

Jag har inte tänkt så mycket på det men Pepper verkar älska snö, har for runt som en skottspole och skulle vara med när jag fotade. Annars börjar ju även han bli till åren och har lugnat ner sig. Det var riktigt roligt att titta när han for upp och ner i träden, Shakira hon tog det lugn och sansat. Hon avskyr stress på morgonen och håller sig undan om jag är sen. Hon vill göra sina behov och sedan sova ett tag till innan hon kommer till sin rätt.

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »