365 Foto 2014

20. Spricka, tema nr 283

20. Spricka, tema nr 283

Shit! Jag hade kunnat använda tema troll här! Kolla sms och öppna dörrar samtidigt var ingen hit, svopp så damp mobilen ner och landade på stenplattorna med grus. Jag kan väl överleva att den är spräckt men jag skär mig varje gång jag skall bläddra eller trycka på något. Det får bli headsettet i morgon så jag inte skär mig när jag skall babbla i den. Ringer och knorrar till gubben som upplyser mig om att tvättmaskinen har brakat ihop 🙁

Fn säger jag bara! Trasig disk, tvätt mobil och inget av dem är särskilt billigt att fixa. Känner just nu att det går troll i det mesta här. Kollade på tv och där sa en att är man negativ och gnyig så blir allt runt om kring en jobbigt! Hmm! Undrar om hon vill ha min disk, tvätt och mobil 🙂 Jaja! Shit happens! Har nu farit runt och avreagerat mig och gläder mig åt att mobilen i alla fall fungerar, Tobias och Micael har tvättmaskiner och Shakira kan diska. Hon har ju ändå börjat med köket genom att rota runt och tömma soppåsen, så vad tusan! Vi reder oss 🙂

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »