365 Foto 2014

23. #Guldkant, tema nr 88

Stora teatern

Det är sista dagen på Filmfestivalen och gubben har kört de flesta filmerna på Stora teatern. Jag har aldrig varit inne i den så gubben tyckte jag skulle passa på nu. Jag tog bussen idag istället för pendeln och jösses vilka kringelikrokar den tog för att ta sig till heden. Men det var en mysig tur och jag fick se en hel del av Toltorpsdalen jag aldrig sett förut. Gubben visade stolt upp det provisoriska maskinrummet med sitt imponerande tak. När vi skulle gå in i salongen så höll de på med utfrågningar om någon Isländsk hårdrocksfilm.

23. #Guldkant, tema nr 88

Men Wow! vilken maffig salong med alla guldlister och mönster. Takkronan hade jag gärna tagit med mig hem, men den hade väl nuddat golvet med tanke på hur lågt vi har till taket. Det var klart sevärt att åka in och ta lite bilder. Synd bara att vi inte hann med någon fika mellan föreställningarna. Det kändes om rena vårvädret när solen lös och fåglarna sjung för fullt, det var så mycket folk i omlopp i Göteborg och det renoveras nästan överallt. Jag får åka in en dag och ta en närmare titt.

23. #Guldkant, tema nr 88

Leave a Reply

Översätt sidan »