365 Foto 2014

37. #Flock, tema nr 56

37. #Flock, tema nr 56

Hälsade på Alex i Linnarp och jag hittade hyfsat, gpsen styrde in mig mot fjärås som var lite fel men jag vände innan jag kört för långt. Sedan var det ju tur hon skickat mig en bild på huset för jag var banne mig ute på bonnvischan så det skrek om det! Helt underbart hus med potential som kommer bli kanon vackert när det blir klart. Mycket att renovera men de dyraste bitarna var gjorda och helt beboligt så det är bara att ta tag allt eftersom. Hästarna gick på lösdrift och det var kul att se hur de hade ordnat det för dem.

37. #Flock, tema nr 56

Jag har varit lite inne på att ha hönor och blev sugen nu igen när jag såg den här lilla flocken spankulera kring gården. De ser så coola ut där de går runt och plockar i diverse. Den vita hönan på bilden, har lite pudel stuk över sig och så himla stora fötter. Det såg för roligt ut när hon kom gåendes. Gott att sitta och fika och sedan ta en promenad med hästen Digge.

Söt höna

Leave a Reply

Översätt sidan »