Tips

Dags att börja blogga igen!

Är så himla glad att jag fått upp bloggen igen.  Kändes så tröstlöst när webbhotellet låste min sida i ett. Jag trodde att det skulle gå smärtfritt när de uppgraderade databasen och inte innebära att jag förlorade alla inlägg. Det har ju fungerat perfekt i alla år. Vi ringde och mejlade supporten men de kunde inte hjälpa mig så till sist googlade jag på databas hjälp och hittade flera sidor. Den enda som var villig att hjälpa mig var  Tigerton

Trodde jag skulle sakna mina inlägg om Lill-polarn mest men det var inläggen om familjen, renoveringen på Micaels kokhus , hur Tobias har gjort i sitt och framför allt om  mamma.  Men våra kärringonsdagar har inte gått av för hackor och nu är det bara så fint att få se bilderna på Shakira nu när hon har gått bort.

Leave a Reply

Översätt sidan »