Smått o Gott

Dan före dan!

Det blåser rejält och är gråmulet, jag har gjort i ordning stallet och kollat hagen.  Önskar verkligen att det kommer snö eller åtminstone slutar att regna. Hagen ser ut som attan och även hästarna är hellre inne än klafsar runt i leran.  Jag har tagit ner ved för kvällen och skall strax tända kaminen.  Sedan blir det till att tända vedspisen.

Jul

Det är så mysigt att fylla en kastrull med vatten och blanda ner jul kryddor så doften sprider sig i huset.  Det kan bli lite torrt i luften när man eldar på för fullt och detta är ett smidigt sätt att det inte blir för torrt.  Tänkte passa på att baka och laga lite mat på den när jag nu ändå brassar igång den. Maten blir så mycket godare än på den vanliga spisen. Tänkte jag skulle passa på att laga Monicas banan pannkakor till filmen jag skall se.

Jul

One Comment

  • Carro

    Har inte tittat in här på länge märkte jag. Tråkigt att läsa att Shakira inte är vid liv längre.
    (jäklar vad det var irriterande att försöka kommentera, för varje bokstav jag skriver hoppar hela sidan)

Leave a Reply

Översätt sidan »