Djuren

Äntligen lite snö :)


Stallet

Det har snöat hela natten och hästarna har varit mestadels ute, de hade istappar på sina täcken. Jag bytte till torra täcken och ställde upp dörren på framsidan istället.  Men det verkar som de hellre vill stå inne. Beethoven körde ner hela huvudet i höet och buffade runt! Han ser verkligen mysko ut med sina glosögon och mustascher.  Jag skall upp och ta deras hovar lite senare så de kan gått vara inne ett tag.


Bethoven

Såg att vi  måste ta en koll på taket till sommaren då det yrde in snö vid lampan, det har inte regnat in än!  peppar ta i trä, men det kanske inte dröjer så länge förrän det börjar göra det. Jag tror att stallet rör sig lite när Jihander spränger på onsdagarna. Det räcker ju att det rör sig lite för att de skall bli glipor i plåten och det har då inte snöat in förut.


Snöar in
//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Chillan sprang runt i stallet och såg allmänt grinig ut nu när det har kommit så mycket snö, hon är den katten som vill vara inne hela vintern. Pepper är fortfarande helst ute och kommer bara in för mat och när vi har tänt en brasa. Jag vill helst ha in honom nu när han har blivit till åren men han skriker så att det går rätt in i märg o ben.  Men idag är det bra kallt så det blir till att hugga ved och tända spisarna.


Chillan

Leave a Reply

Översätt sidan »