Hästarna

Äntligen sommarvärme!


Indian Hackamore

Vilken dag 🙂 Monica och Willy kom upp och tog en liten ridtur. Vi testade indian hackamoret på Beethoven och han var väl lite fundersam när han inte hade något bett men kom ganska snabbt underfund hur den fungerade. Härligt att se att han tuggade när jag testade att backa honom. Jag skall köpa ett till Bellman med, så skall jag och Monica ta en längre tur. Det är lättare när man kan ha lite högre tempo när vi prova något nytt.


Gården

Resten av dagen gjorde jag och gubben en jätte röjning nere på tomten. Det kan bli en jättefin plats att ha en hängmatta eller bara ett bord med lite stolar under de stora lönnen.  Även hästarna tycker det är mysigt att stå där under, men favorit stället är ändå stallet. Jag har sagt det förut och jag säger det igen Man kan baske med ställa klockan efter Bellman. Kl 11- 13 då har lunch med stödvila. När klockan närmar sig 18 då ställer han sig och gnäggar vid ytterdörren och där står han och gnäggar så fort man rör sig vid fönstret.


Tomten

Det är så mycket på en gång som behöver Tlc att det är svårt att hinna med, men nu blev det tomten så vi kommer åt att kunna köra med gräsklipparen utan att fastnade i några grenar.


Tomten

Leave a Reply

Översätt sidan »