jobb

Inte hela väl?


Gåsvadholms slott

Då var det dags att städa ett slott! Nu har jag städat det mesta och jag tycker de här lita udda städningarna är roligast, så nu har jag städat från slott till koja 🙂  När förvaltaren kom och frågade hur många dagar vi skulle vara här blev jag lite svettig! Det var ju snack om ett par rum? eller? vaa?


Gåsvadholms slott

Nope! Hela slottet, fast det var flera rum och skrymslen som vi inte behövde städa, så det gick riktigt bra. Sedan var de sparsamt möblerade vilket gjorde att vi kunde jobba på i god takt.  Det var stort men överskådligt.  När jag fick höra att det var Gåsevadholms slott så blev jag så glad och skulle precis ringa Elvy då det slog mig som en käftsmäll! Ja visst ja hon finns ju inte mera 🙁    Elvy ville visa oss ett Barbie slott när vi hade kärringonsdagar och det var just det här slottet.


Gåsvadholms slott

Det hade varit så roligt att ha henne men nu när jag visste hur mycket hon tyckte om detta slott.  Vi tog en liten fotopaus mellan våningarna för att få lite frisk luft och njuta av den vackra omgivningen. Synd att det var så gråmulet med regnet hängande i luften.


Gåsvadholms slott

Skall bli spännande att se vart nästa projekt städ blir nästa gång.


Gåsvadholms slott

Leave a Reply

Översätt sidan »