Hundarna

Första turen i baksätet

Särö Västerskog

Vi har varit lite fundersamma om vi skall köpa bur eller sätta fast Jippy i bältet. Vi har ju bara en liten Yaris och Micaels bil som jag brukar låna är också liten, så att kunna sätta fast i bältet kändes som ett bra alternativ. Men hon har inte tyckt om att åka bil så vi var lite oroliga hur hon skulle reagera att sitta bak. Idag hade vi tänkt ta en tur till Särö Västerskogar.

Jag och Jippy

Men vad hon njut, det fungerade hur bra som helst och vi kommer nog att sätta galler bak som vi haft till våra andra hundar. Så idag tog vi en premiärtur till Särö Västerskog och tog strandpromenaden.  Bitvis ganska bergigt och vi fick klättra en hel del. Jippy gjorde ett par prakt vurpor, men tyckte det var roligt att klättra.

Särö Västerskog

Nu var det väldigt mycke folk ute och det blev bra träning att möta barnvagnar och andra hundar. Det märks att många har hemester och att folk passar på att gå på våra vackra vandringsslingor.  Vi skall ta och försöka promenera som vi gjorde med Shakira, något som jag verkligen har saknat.

Särö Västerskog

Leave a Reply

Översätt sidan »