Smått o Gott

Dropbox

Jag och Elvy

Jag har saknat massa bilder och hittade dem på Dropbox. Men vårt wi-fi blockerade den på något sätt. Supporten satt jättelänge med att försöka klura ut vad problemet var innan de bad mig byta wi-fi anslutningen. Tobbe har fixat den sista routern eftersom vi har stora problem med uppkopplingen. Inget fiber här inte.

Elvy

Jag

Att få se mina kort på Elvy var bara så grymt härligt och minnena kom farandes med en turbos hastighet 🙂  Elvy alltid så skojfrisk när man skall ta kort och hennes knasiga kommentarer. Jag kommer att lägga upp dem på flikr så jag inte förlorar dem igen, en del kommer jag lägga in här på bloggen.

Jag och Elvy

Men just denna dag skulle vi nolla en stor brf och vi var väl inte sådär jätte sugna på att göra det, eftersom det var härligt väder och vi ville göra betydligt roligare saker, men ett jobb är ett jobb och det kommer först. Men vi tog flera pauser och dagen blev riktigt mysig med knasiga kort och goe fika när vi var klara.

Elvy fikar

Leave a Reply

Översätt sidan »