365 FOTON 2021

105 : High key 2/365

Jag o Jippy

Har länge velat fota i High key men trots att jag tar till extra lampor så får jag inte riktigt till det. Men jag kommer definitivt att jobba på detta så jag lär mig. Nu blev det ett himla springande till kameran för att sätta på den så den skulle ta 10 bilder.

Jag o Jippy

Jippy blev lite störd när jag sprang fram och tillbaka, men jag ville så gärna ha henne med på bilderna och vill att hon skall vara så avslappnad som möjligt. Det bästa hade ju varit att slippa muta henne med godis eftersom hon blir så fokuserad på mina händer att det var svårt  att få henne att sitta stilla.

Jag o Jippy

Men hon är betydligt lättare än Shakira som man fick hålla på ganska länge med, hon la gärna öronen bakåt och var inte riktigt bekväm när man försökte flytta henne. Men de bilder jag har på Shakira när jag körde teman för 10 år sedan älskar jag. Framför all de jag tog med Lill polarn ( en liten träfigur ) Så roligt att gå igenom de bilderna.

IMG_0880-2

Jag hade en funktionsmakro med High key som jag gillade i photoshopen men gick sedan över till Lightroom och redigerade manuellt med de svartvita bilderna. Hoppas att jag lyckades med High key. Hade helst velat göra det utan hjälp av redigering men det är något jag får jobba på.

Jag o Jippy

Jag tycker Jippy var kanon duktig och jag hade riktigt roligt, längtar tills jag kan ta knasiga bilder när vi är ute 🙂

Jippy

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »