365 FOTON 2021

270: Rött och Svart 24/365

Rött och Svart

Äntligen! Monica kom upp och vi tog en härlig tur bort mot Greggered. Hästarna var pigga och jag tog Thiedeman på Beethoven idag medan Monica testade Goghtygeln på Bellman men spände inte in den utan hade den på det absolut längsta, och han verkade trivas kanon. Det var en riktigt mysig tur och de rörde sig lätt och fint men Beethoven får vi höja upp fodret på. Misstänker att Bellman roffar åt sig för mycket hö nu. Beethoven brukar lura ut Bellman och sedan gå tillbaka in men Bellman har väl börjat fatta vad han håller på med.

Beethoven

Beethoven var het men skötte sig fint idag och äntligen börjar vi få bukt med svampen, vi hade verkligen kommit in i en ond cirkel där det kändes hopplöst. Den nya hovslagaren som vi har är bara så stört go och mjuk, det får typ ta den tid det tar. Så nu kan han verka Beethoven på 1,5 tim istället för närmare 3. Kommer det bara torrt väder en längre period så är snart svampen helt väck.

BellmanTog ut hästarna på Tobbes tomt idag , så får jag dra om en liten hage så den stora får rensas och vila. Jippy for runt som toka och vågade först inte hoppa ner från muren, men till sist hoppade hon. Bra så hon inte blir trängd med hästarna. Hon har respekt för dem men vill så gärna vara med överallt och ibland glömmer hon av sig och har ingen koll.

Jippy

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »