Hundarna

Hagryd Dala

Hagryd Dala

I dag tog vi en tur till Hagryd Dala och gick runt en liten sjö. Helt underbar natur och väldigt omväxlande. Så idag fick Jippy klättra ordentligt och det verkade vara precis vad hon behövde. Hon sprang på bra.

Hagryd Dala

Hagryd Dala

Jippy far iväg men väntar in oss och kommer springandes så hon ser att vi hänger med och idag var hon på ett strålande humör. Det ser så roligt ut för hon har så lång tunga och har en skuttande stil när hon springer, hon älskar att klättra upp på höjder så den här slingan kommer nog bli en av hennes favoriter.

Hagryd Dala

Det fanns mängder av spångar och trappor. Jippy sprang på allihopa idag och hoppade inte ner på sidorna så mycket. Kanon att hon inte tycker de är obehagliga längre för förr eller senare kommer det att spången är det enda alternativet för att ta sig över.

Hagryd Dala

Det känns gott att hon får en go promenad så jag kan koncentrera mig på att måla färdigt möblerna. Men idag blev det att alla körde soffhäng och myste framför en film. Får ta och måla skrivbordet i morgon istället.

Hagryd Dala

Leave a Reply

Översätt sidan »