365 FOTON 2021

221:Någon har koll på ditt liv 75/365

Det känns så tomt hemma och rörigt! Det vi är rädda om står packat i köket, djuren ser smått förvirrade ut när de får leta efter sina matskålar. Men det är bara att härda ut i 2 dagar till innan vi kan börja ställa allt tillrätta.

Huset är ju gammalt och det är orginal golvet, rejäl gammal hederlig fiskbensparkett. Det fattas små bitar på vissa ställen men det var inga problem att spackla i. Men den största skillnaden jag kände när jag kom hem var att det luktade så mycket fräschare. När vi flyttade in här så hade de haft ganska många katter som satt sig lite här och där.

Även om golvet blev ruggit fint så vill vi inte ha det så ljust, vi är så trötta på syra betsad ek, bruna trä möbler och gul brunaktig trägolv i mängder av nyanser ända ner till svart. Nu kommer vi att färga det visserligen brunt men en mörkare nyans. Gläder mig att få köpa nya ljusare mattor än de arabiska röda som vi haft efter våra föräldrar.

Känns så uppiggande när vi har gjort en så totalrenovering med för oss udda val. Vi har fått en hylla som är gjord som en jätte blombukett i guld av gubbens mamma och en av hans moster, extrem ful snygga. Jag vill tona ner guldet, använda en bukett på vardera vägg och göra en vinkelhylla av dem. Kan bli fint eller inte…få se

Leave a Reply

Översätt sidan »