365 FOTON 2021

128: I portgången 123/365

I portgången

Byggstädade en gammal lägenhet med öppen spis och högt till tak, mitt i Göteborg. Den kostar säkert fläsk men jag hade lätt kunnat tänka mig att bo där. Älskar när de finns detaljer som  ett litet klaffbord/hylla i väggen, glasmosaik som typ man kunde vinkla i badrummet. Fast i köket var en litet fönster englasfönster och verkade vara orginal, inte speciellt jämt och med små blåsor i glaset. Men det satt i vinkel mot en innergård så det verkar inte dra in så kallt. Fast blir det minus ute så vete tusan.

Smart

Så det var lite kul idag att få se hur de gamla lägenheterna ser ut med vinklade garderober och denna hade en egen liten trappa upp till dörren och sedan en mini trappa upp till lägenheten.

I portgången

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »