365 FOTON 2021

343: Valmöjligheter 185/365

Valmöjligheter

Jag har börjat måla köket men tycker att det blir skit. Dels så trivs jag inte riktigt i det och tycker det är så dum layout på det. När vi hade det gamla orginal köket så målade jag gula luckor och ljusgröna stommar. Jag satt nästan jämt i köket bakade på vedspisen och allmänt bara myste. Vi gladde oss oerhört när vi fick råd att köpa nytt kök, men jag tror vi hade på tok för bråttom.

Köksdel

Takhöjden är bara 205 där det är som lägst och det är ju korkat att trycka in så många överskåp. Det blev så litet mellanrum mellan över och underskåpen att inte ens kaffebryggaren  fick plats.  Så denna delen, den enda utan överskåp har blivit favorithörnan. Vi har även problem med att golvet inte gjordes iordning ordentligt så av och till hör djuren en råtta som springer under golvet. Det kommer vi åtgärda nu och kolla igenom allt noggrannare.

Kök

Köket är nästan 20 år och det har kommit så mycket bättre lösningar och ideér att vi hade riktigt roligt när vi kollade runt på vad vi kunde tänkas ha. Nu tar vi med köksö och drar elen direkt dit. Så vi kör höga skåp på en vägg och resten bara underskåp, så sätter vi upp hyllor istället.

Leave a Reply

Översätt sidan »