365 FOTON 2021

220: Nypon 226/365

Nypon

För ett par veckor sedan så blåste min enorma honungsros ner igen och vi la det bara åt sidan, men idag tog vi fram flismaskinen och fick flisat ner grenarna. Älskar den rosen men taggarna är för järnspikars vassa.  Så vi funderar på att sätta en taggfri klängros på samma plats.

Nypon

Sönerna gjorde en jätteinsats och tömde det sista på loftet, tog ner all  skit virke och rör mm från balkarna så att vi kan sätta innertak. Men jag tror att jag kommer att måla möbler i den gamla sadelkammaren. Ljuset är perfekt där , tills vi fixat belysning och tömt ut bäddarna.

Loftet

Så gott att fått rensat och dammsugit upp alla gamla getingbo och skräp. Luften är betydligt bättre nu och det är trivsammare att vistas där nu. Gubben hittade sina gamla bio affischer och diverse reklamsnuttar. Bio sofforna var vi tvungna att slänga för de var så himla ofräscha.

Bio affisch

Leave a Reply

Översätt sidan »