365 FOTON 2021

182: Magisk plats 234/365

Magisk plats

Dammen är min absoluta favoritplats! Älskar att fota där och den skiftar kontinuerligt så det går alltid att få nya foton och nya vinklar. Lökarna blev satta lite sent i år så nu blommar det för fullt och jag glömde skriva upp namnet på blommorna 🙁  Hoppas jag hittar information när jag googlar och går igenom trädgårds grupperna. Det har varit väldigt lite trollsländor och bin i år. Fjärilar har kommit nu i augusti och det känns lite sent. Börjar redan nu att planera för hur det skall se ut runt dammen nästa år. Får vi då det nya uterummet kommer vi att lägga extra runt dammen med mer perenna växter och buskar.

Magisk plats

Har sett så många blommor med olika färger på bladen! Hade ingen aning om att det fanns förrän jag fick syn på dem i olika grupper och även fick en själv. Så konstigt att den kan få röda och vita blad slumpmässigt.

Blomma

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »