365 FOTON 2021

304: Stjärnor 299/365

Stjärnor

Varje år brukar jag tycka att julen bara susar förbi och jag ångrar att jag inte började tidigare,  så nu satte jag upp mina stjärnor och kommer att ha flaskor med belysning ståendes i fönsterna. Det mörknar så tidigt och har varit riktigt skit väder i flera dar. Så all mysbelysning är uppmuntrande. Kommer dock vänta med julpyntet.

Dekoration

Jag gjorde nya jul omtag till gardinerna och Jippy är överlycklig nu när inte gardinerna skymmer hennes sikt. Känns bra att få ha satt upp dem nu när det blir vintertid och det känns allmänt ugget! Så mycket som det har regnat är det skönt att hästarna har kommit till ett ställe med större och bättre hagar. Men gud vad jag saknar att vara i stallet för att bara lyssna när de stod och åt, sniffa på deras mular och även hästskits lukten. Men det känns ändå som det bästa beslutet.

Leave a Reply

Översätt sidan »