365 FOTON 2021

164: Kvällsjobb 331/365

Stallet

Är nu inne på min tredje vecka på att nolla idrottshallen och trots att jag har mycket att göra och det bitvis är lite stressigt att hinna innan eleverna kommer så har jag mer energi när jag kommer hem.  Så att byta jobb var det bästa jag kunde göra även om att städa trappor, lite trädgård och vaktmästeri är bland det roligaste jag vet.  Nu kan jag gå här och fokusera på mitt mående fram till att jag får en hall till.

stallet

Nu har vi fått iväg allt hö och kan börja isolera ovanför stallet. Plåten blåste av taket förra året och det har blivit en läcka i skarven, så taket behöver ses över ordentligt innan vi isolerar sidorna. Men det känns så gott att ha kommit så här långt och stallet håller ganska jämn värme. Vi vill väl helst inte att de ska gå under noll strecket nu när vi har så mycket färg här.  Men till våren kommer vi att isolera på utsidan och då blir det nog kanon bra.

Stallet

Underbart att ha kommit så här lång, det är gott om utrymmen men så mycket skit ståendes. Här är en hel del från när vi köpte gården som har blivit liggandes för vi inte riktigt vetat vad vi skall göra av det. Men nu skall allt ut och gås igenom. Vi vill tömma så mycket det bara går så allt blir mer lättskött.

Stallet

Att kunna pyssla med lite grövre grejer och stå och måla hästskor har bara varit så mysigt. Jippy tycker det är så roligt att vara med ute och har börjat att lägga sig till ro i stallet. Även om jag tycker denna årstiden är mysig med julfilmer och att vi eldar mycket så längtar jag lite tills odlings tunnlarna kommer och vi kan börja nyttja hagen till lite annat. Få se om vi får sålt den lilla hagen och lite av skogsdelen så vi slipper hålla rent det från sly. Mycket som skall ändras om här.

Jippy

Leave a Reply

Översätt sidan »