Gården

Vilket liv?

Rådjursangrepp

Är så trött! Fick knappt sova inatt på grund av ett himla liv utanför och det lät som djur slogs. Tyckte inte det lät som rådjur men när jag gick igenom trädgården och skogsdungen så såg jag skador på träden.

Hagen

Det var bakom mina odlingstunnlar de hade hållit på att härja och jag är glad att de inte tog så mycket av blommorna. I år verkar de extremt kräsna och har bara tagit lite här och där.

Hagen

Jag gick runt och kollade stängslet ifall de hade dönat igenom, men det verkade helt intakt. Jippy älskar att gå runt och spana upp i träden efter ekorrar och fåglar. Hon kan gå runt i flera timmar och bara titta upp. Själv älskar jag skogsdelen för att den fått så mycket nytt nu när inga hästar betar där.

Hagen

Fick reda på via fb att jag förmodligen har svavelsticka och den svampen skall smaka som kyckling!? Får ta och kolla upp det med en som kan svampar. Våga inte tillaga den utan att vara riktigt 100. Den kan växa till sig och bli upp till 10 kilo. I England heter den “ chicken-of-the-woods “

Svamp

Jippy spanar över trädgården och håller koll på allt som händer.

Jippy

Leave a Reply

Översätt sidan »